lauantai 9. helmikuuta 2013

Maito-ja juustovastaavan työt


Työpäivä 6.30-14.30, kaksi kahvitaukoa,lounas klo 11
Tarkastetaan edellisen päivän viestit sekä päivän tarjoukset ja kampanjat, sesonki-tuotteet.[i]
Tarkista maito- ja juustokaappien lämpötilat.[ii]
Otetaan vastaan tuleva tavara, tehdään vastaanotto tarkistus.[iii]
 Käydään läpi hyllyt,niiden siisteys ja hintamerkinnät sekä tarkastetaan vanhaksi menevät ja laitetaan alennukseen(jos ei ole illalla tehty). [iv]
Tarkastetaan myös tyhjät kohdat hyllyissä täytetään varastosta/tilataan lisää(tarkistetaan automaattitilauksen saldot koneelta).Hyllytystä jatketaan mahdollisuuksien mukaan pitkin päivää, aamupäivällä on kassalta mahdollisuus saada apua.
Organisoidaan päivän maistijaiset uutuus juustolle.[v]
Käy läpi asiakaspalautteet/toiveet.[vi]. Ole valmiina asiakkaiden suoraan palautteeseen, avusta, tee lisämyyntiä, tarjoa ideoita.
Käy läpi koulutusmateriaali maito- ja juustotuotteista, katso miltä osin voi soveltaa omalle osastolle, jotain uutta? jotain pois? Järjestys ketjun ohjeiden puitteissa.[vii]
Järjestä pakkaukset ja pahvit kierrätykseen.[viii]
Palaveri kauppiaan ja ilta-vastaavan kanssa.



[v] http://www.kesko.fi/fi/Media/Tiedotteet/Aluetiedotteet/Lounais-Suomi/2010/K-supermarket-Hannuniitun-juustotiskille-arvostettu-Juustokilpi/

[vi] http://www.k-supermarket.fi/Loyda-kauppasi/K-supermarket-Seilori/Juustoseura-ry-suosittelee2/
[vii] http://www.k-instituutti.fi/Koulutustarjonta/Maitoosastotuottamaan/tabid/624/Default.aspx

2 kommenttia:

  1. Lähteet, ei suoria lainauksia, vaan olen näistä viitatuista lähteistä ottanut "inspiraation" kyseiseen työtehtävään.

    VastaaPoista
  2. Wau! Oletpa löytänyt mukavasti lähteitä ja kiva tuoda juustomaistiaisetkin tähän mukaan. Voisi nimittäin hyvinkin olla aivan todellinen tilanne. Hienoa työtä.

    VastaaPoista