Työpäivä 6.30-14.30, kaksi
kahvitaukoa,lounas klo 11
Tarkastetaan edellisen
päivän viestit sekä päivän tarjoukset ja kampanjat, sesonki-tuotteet.[i]
Tarkista maito- ja juustokaappien
lämpötilat.[ii]
Otetaan vastaan tuleva
tavara, tehdään vastaanotto tarkistus.[iii]
Käydään läpi hyllyt,niiden siisteys ja
hintamerkinnät sekä tarkastetaan vanhaksi menevät ja laitetaan alennukseen(jos
ei ole illalla tehty). [iv]
Tarkastetaan myös tyhjät
kohdat hyllyissä täytetään varastosta/tilataan lisää(tarkistetaan
automaattitilauksen saldot koneelta).Hyllytystä jatketaan mahdollisuuksien
mukaan pitkin päivää, aamupäivällä on kassalta mahdollisuus saada apua.
Organisoidaan päivän
maistijaiset uutuus juustolle.[v]
Käy läpi
asiakaspalautteet/toiveet.[vi].
Ole valmiina asiakkaiden suoraan palautteeseen, avusta, tee lisämyyntiä, tarjoa
ideoita.
Käy läpi koulutusmateriaali
maito- ja juustotuotteista, katso miltä osin voi soveltaa omalle osastolle,
jotain uutta? jotain pois? Järjestys ketjun ohjeiden puitteissa.[vii]
Järjestä pakkaukset ja
pahvit kierrätykseen.[viii]
Palaveri kauppiaan ja
ilta-vastaavan kanssa.
[v] http://www.kesko.fi/fi/Media/Tiedotteet/Aluetiedotteet/Lounais-Suomi/2010/K-supermarket-Hannuniitun-juustotiskille-arvostettu-Juustokilpi/
[vi] http://www.k-supermarket.fi/Loyda-kauppasi/K-supermarket-Seilori/Juustoseura-ry-suosittelee2/
[vii] http://www.k-instituutti.fi/Koulutustarjonta/Maitoosastotuottamaan/tabid/624/Default.aspx
Lähteet, ei suoria lainauksia, vaan olen näistä viitatuista lähteistä ottanut "inspiraation" kyseiseen työtehtävään.
VastaaPoistaWau! Oletpa löytänyt mukavasti lähteitä ja kiva tuoda juustomaistiaisetkin tähän mukaan. Voisi nimittäin hyvinkin olla aivan todellinen tilanne. Hienoa työtä.
VastaaPoista